Valpar

Våra valpar  är och vana vid människor, barn och andra hundar. Varje valp är uppvuxen i en hemmiljö och lämnas sedan över till noggrant utvalda nya ägare. Då de är klara att lämna oss och flytta till sina nya ägare är de vaccinerade, chipmärkta, avmaskade och veterinärbesiktigade, registrerade på  SKK

 

 

Natten till den 26 april 2017  fick Siri, vår svarta lilla mellanpudel, fyra svarta, stora valpar - två kilar och två tjejer.


Precis vid två veckors ålder öppnade alla fyra sina ögon och betraktade oss lite undrande. De växer bra och mår gott

 

Nästan fyra vecvkor gamla får de nya vistas ute en del i det vackra vädret

 

Vid åtta/nio veckors ålder har alla fyra hittat ny fantastiska hem. Nu känns det lite tomt men med tanke på hur bra de har det nu känns det enbart skönt.

 

Siri fick en tik och tre hanar den 26 april och alla är svarta och väger precic lika mycket nämligen 250o g vilket är ganska mycket. Både mor och barn mår bra

 

 

Siris valpar som föddes den 12 september 2015

Den 12 september 2015 fick Siri fem fina pigga valpar som alla vägde mellan två och tre hekto. Då Siri redan hade mjölk sökte de sig snabbt dit. Det blev fem kolsvarta valpar, en kille och fyra tjejer och om allt går som de ska kan de vara klara att lämna henne och oss i slutet av november. De kommer då att heta:

 Diggiloo diggiley,  Dream, dream, Dream comes true, Dancing queen och Delilha

 

 

Den 26 september blev valparna två veckor och har öppnat sina ögon., Alla har ökat procentuellt nästan lika mycket, vilket betyder att den som ökat mest har tredubblat sin födelsevikt och väger nu hela 8 hg.

 

 

Den 3 oktober blev de tre veckor och ökar ordentligt i vikt. Alla tikarna är väldigt lika varandra. De reser sig nu upp och tultar runt och de har också fått några provportioner valpmat. Siri sköter om dem som om hon aldrig gjort annat. Vi tar nu upp dem och korta stunder för att vänja dem vid människor.

 

 

 

 

 

 

 

.

Så här ser vi ut då vi just blivit sju veckor gamla.

 

Nu är alla våra valpar sålda och de ska till Sundsvall, Uppsala, Saltsjöbaden, Motala och Norrköping, men fortsätt gärna att följa dem några

veckor till.

.

Idag den 7 november är de åtta veckor gamla men alla blir kvar hos oss två veckor till. I veckan blev de chippade och vaccinerade oich de skötte sig bra hos veterinären. Nu är det full fart i valprummet och  de äter som små vargar.

 

Trots att de nu är nio veckor gamla får de flera gånger varje dag smutta mjölk hos mamma Siri trots sina sylvassa tänder.

 

En ännu lite otrimmad valp

Nybadad, trimmad och redo att flytta hemifrån

 

Skönt att få sträcka ut lite i trädgården


På dagen 10 veckor gamla lämnar valparna oss för att flytta till sina nya hem. Siri verkar tycka att det är helt OK särskilt som hon får behålla en valp.

Därmed blir det lite längre mellan uppdateringarna på hemsidan, men fottsätt gärna att följa oss här.

Här några bilder på de stolta föräldrarna Siri och Samson: